Veranda's, orangeries, pergola's...

Wintertuin - verandaAls u de uitbouw van Uw bestaande woning overweegt, sta dan zeker even stil bij de unieke Sunland veranda's en hun elektrisch ZENYD schuifdak. Door onze jarenlange ervaring in de sector, vindt u bij ons een partner die u met twee voeten op de grond weet te vertellen waar alles voor staat, en die u begeleidt van in het begin tot aan het einde van het project.

Materialen

Het spreekt voor zich dat het aanbod in materialen en systemen, dankzij de grote evolutie, quasi onbeperkt is. Niet alleen zijn onze profielen verkrijgbaar in bijna alle RAL-kleuren, maar ook structuurlakken, metallic, houtstructuren en anodisatie behoren tot de mogelijkheden. Dankzij de thermische onderbreking met strips kan men voor de binnen- en buitenkant opteren voor bi-colorkleuren. De oppervlakte-behandelingen worden uitgevoerd volgens de Qualicoat-normen voor het lakken.

Beglazing

Een schuifdak of vast dak van een veranda kan voorzien worden van diverse isolerende beveiligingsbeglazing (zoals zon- en/of warmtewerend en/of gekleurd glas), heldere of opaalkleurige policarbonaatplaten van 25mm, of sandwichpanelen, elk met zijn eigen karakteristieken. Onze specialisten in onze showrooms zullen u uitgebreid inlichten over de voor- en nadelen van al deze technologieën.

Constructie

Voor een zorgeloze constructie van uw veranda wordt een hellingsgraad aangehouden tussen 6 en 35 graden. Het schuifdak bedient u met een handzender, die u toelaat het dak elektrisch te openen tot wel twee derde van de diepte van het dak. Referenties zullen u overtuigen dat zelfs zwembadoverdekkingen geen probleem vormen om optimaal te genieten van uw vrije tijd.

Veranda dakvormen

Nog niet zeker welke dakvorm u nodig hebt? Bekijk de technische fiches (PDF) om een idee te krijgen van onze mogelijke dakvormen:

Service na verkoop

Als u in het bezit bent van deze aanwinst, geven wij u de mogelijkheid om op afgesproken tijdstip een preventieve controle te laten uitvoeren door ons geschoold personeel. Zo zorgt u dat ook nà de garantieperiode alles werkt zoals het hoort.