De unieke Sunland veranda

Veranda met schuifdakOmdat een veranda vandaag de dag aan andere eisen moet voldoen dan enkele jaren geleden, biedt Sunland u een open concept aan, méér dan wat u tot nu toe kon verwachten.

Het concept van het openschuivende dak brak in de jaren 80 en 90 door onder de naam Zonneranda. Toen de productiefirma achter de merknaam Zonneranda begin 21ste eeuw zijn boeken neerlegde, nam onze toeleveraar ZENYD het patent van het openschuivend dak over en bracht enkele belangrijke verbeteringen aan. Verbeteringen waar ook u van kan genieten!

Dankzij het gepatenteerde, elektrisch openschuivend dak kunt u een stukje natuur dichter in de leefruimte halen, met een open en behaaglijk gevoel als resultaat. Deze extra dimensie geeft uw woning een meerwaarde waar u jarenlang van zult genieten.

De problematiek rond warmteontwikkeling die we voornamelijk kennen in de zomer werd op verschillende manieren opgelost. In een traditionele veranda kunnen de temperaturen wel eens oplopen. Als u bedenkt dat warmte opstijgt, dan weet u ook dat u met één druk op de afstandsbediening dit probleem geheel zelf kunt oplossen. Via het 2/3 geopende schuifdak zal de overtollige warmte in uw veranda op een natuurlijke wijze kunnen worden afgevoerd.

Door bovendien gebruik te maken van isolerende dakpanelen (isolerend veiligheidsglas of 25mm policarbonaatplaten) en door te opteren voor thermisch onderbroken profielen met een hoge isolatiewaarde, wordt uw veranda een aangename uitbreiding van uw woning. Uiteraard wordt het ontwerp en de afwerking volledig afgestemd op uw persoonlijke stijl en voorkeur.

Droom niet langer en contacteer ons vandaag nog, zodat we samen uw ideeën vorm kunnen geven!